2010-03-07

Ett litet sött hjärte tips!För ett par helger sedan kom ett hjärta till.Jag tog här en ståltråd och formade till ett hjärta och sydde en kanal utav ett lakan som jag sedan trädde på.Ett litet tips till er som på ett enkelt och snabbt sätt vill få ett dekorativt hjärta eller kanske en stjärna att dekorera med,kan också bli en söt liten gå bort present!!mitt ska få hänga inne i sovrummet.Det blev inget bord från mamma som jag berättade om här tidigare,hittade nämligen ett annat soffbord på loppis,med en låda på sidan,perfekt för fjärrkontrollerna!!!Så nu ska här målas igen,kanske står det färdigt redan till nästa helg!
Kram på er.

5 kommentarer:

Almas Rum sa...

Hej,
Du har såå fint hos dig, där kan jag tänka mig att bo!! :) O så trevliga tips man får när man tittar in hos dig!! Lycka till med bordet....:)
/Linda

Lantliv och Loppis sa...

Hejsan!

Har precis hittat din blogg..Måste säga att du har ett underbart fint hem! Mycket inspirerande =) Hjärtat var väldigt dekorativt. Kul att du hittat ett soffbord, jag är också på jakt efter ett nytt..Nu måste jag kika vidare på din blogg och inspireras =)Ha en bra dag!

Mvh/Ellen

Anonym sa...

I read this forum since 2 weeks and now i have decided to register to share with you my ideas. [url=http://inglourious-seo.com]:)[/url]

Bittan sa...

Hej !

jag har oxå precis hittat till dej och jag återkommer var så säker :-)
Sååååå inspirerande bilder !!!

Ha en mysig kväll

kram Bittan

Märta sa...

Här är en till som precis har hittat till din blogg.
Oj så mycket fint du visar, hit ska jag komma tillbaka.
Ha det så gott!
Märta